Angående film och hur mycket har jag egentligen lagt ut på detta? #Blogg100

Ja det är en bra fråga!
Jag köpte ganska mycket film från Discshop och var uppe på platinakund ett tag. Oftast filmer jag har sett sen förrut och visste om och de fick gärna innehålla mycket bakom kulisserna-reportage. Jag vill faktiskt inte veta om hur mycket jag har lagt ut. Ni vet dessa små lådor på ICA/Coop och man går förbi och tada.. 3 för 99 kr.. Men jag ska ju bara kolla lite och slutar med att man (läs jag) bär runt på en trave nya filmer. MEN!

Det bästa är att jag ändå kan kolla på filmer flera gånger utan att jag minns jättemycket storyn (sen att det dyker upp när jag väl kollat ett tag är en annan sak) men jag uppskattar filmerna ändå. Min hylla har en fin liten samling men sen hände det dära. Jag blev av med jobb och jag gick in i väggen och plötsligt så gick det inte att köpa som jag brukade göra. Jag fick tänka efter och det var väl lika bra det. Jag behövde väl kanske lära mig att tänka efter lite mer innan (vilket jag ändå oftast gjorde) men jag gör ju inte så mycket annat så film är ändå en stor del av mitt liv så why not! Ibland så måste man unna sig något extra. Hellre det än att jag går ut och festar och inte får ut något av det.

Något jag faktiskt inte har hunnit pröva ännu är dessa strömmande tjänster a la Netflix m.fl. Prövade Voddler men det var sjukt buggigt så det funkade inte ens på min dator (det har väl uppdaterats rejält sen dess). Nu strömmar jag i alla fall från olika sidor tv-serier och det funkar bra även om man får ju vänta lite men det är fullt klart godkänd kvalitet!

Bio! Jag brukade gå ganska ofta på bio men samma sak här. Det händer inte speciellt ofta numera! Lite då och då och oftast går jag faktiskt själv! Jag behöver inte anpassa mig efter någon som har sitt schema och jag kan gå när jag känner för det. Ibland är det dock roligt att gå med andra, men ni får gärna vara tyst (viska om så) och respektera er miljö!

Så sammanfattning! Många filmer har jag. Många filmer jag har redan sett. Men I still like them! En dag så kanske jag även jobbar med dessa!

//Mikael Söderberg

This entry was posted in Livet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *