Angående överpostning #Blogg100

Jag har fått klagomål på att jag överpostar saker på Facebook och jag kan stå för det.
Att jag postar mycket saker i perioder ja men jag skiter totalt vad andra säger om det. Ni behöver inte läsa allt (det går att filtrera, både mentalt och tekniskt) och det går att ta bort mig! Jag postar för min egen skull och för att det är något bra jag läser om eller vill dela med mig av eller att jag ser mig själv men då jag har varit rejält vilsen i livet och börjar finna min väg så är det också som en påminnelse om vem jag är och vart jag vill komma. Sen vet jag att vissa bilder jag delar vidare inte har sagts av t.ex Ghandi, Johnny Depp  eller vem det nu står på “citatet” men jag orkar inte säga läs texten och ta det med en nypa med salt vem som påstås säga detta om det ska behövas sägas hela tiden. Ta emot det ni tycker är rätt och ni kan relatera till eller kommentera eller som jag sa ta bort mig! Facebook är inte allt.

Vad jag nu postar är dessa typiska lev väl, tänk på naturen och var varm och respektfull etc etc. Ni vet om dessa då alla har minst en i sitt flöde som postar sådana.

En person blev skitlack och han har varit väldigt negativ under en tid och alltid ska kommentera dumheter som han lika väl kunde ha undvik att säga överhuvudtaget.. Jag uppskattar att han sa något när han väl sa att jag ska sluta men vi kom fram till att vi tar bort varandra (jag blockade honom och sa det innan och han godtog det).
Sen har vi en annan som också kommenterade men som jag har bättre kontakt med. Han vill gärna läsa vissa av länkarna jag bifogar men alla dessa andra vill han helst undvika.
Min syster har också påpekat att jag överpostar… Well well.. Like I should care? 😛
Min facebook är min arena! Take it or leave it. Take me for who I am!

//Mikael Söderberg

This entry was posted in Livet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *