Angående folksamlingar #Blogg100

Jag är inte mycket för folksamlingar alltså.
Jag tänkte idag gå förbi Dramatens utförsäljning (ja de har sådana lite då och då för att göra plats för nya kläder) men jag kom iväg lite sent. Jaja so be it!
När jag kom på plats så såg jag kön och den bara fortsatte och fortsatte ringla sig vidare runt hörnen på huset.
Sure jag ställer mig och väntar. Vid 10 som den började så rasslade det på ändå ganska bra! Kom in och jag säger så här! KRIGSZON!
Folk sprang överallt och rafsade åt sig alla möjliga kläder och i enorma mängder. Det stod folk överallt och de vaktade kläder som de hade lagt i högar på golvet! Oh my…….beep-a-peep.

Jag gick i alla fall en runda för att titta vad som fanns och det var verkligen inte mycket ändå som jag fattade tycke för. Säkert hade de roligaste plaggen redan gått men jag såg lite vad folk också gick runt och bar på. Säger så här.. Nja!
Jag gick ut ganska snabbt ändå sen därefter. Inte min grej.

Jag är sjukt glad att jag ändå är den jag är idag. Förr i tiden skulle jag aldrig utsatt mig för denna kaotiska miljö. Jag skulle tycka det var jobbigt redan att ställa mig i den dära kön.
Jag har en gång i tiden varit extremt blyg och haft en viss tendens av social fobi. Kan nämnas att jag har kämpat bort det mesta för egen del. Jag har känningar och jag har dagar då det är svårare men oftast så är det hanterbart. I annat fall så kan man ju alltid gå iväg från miljön. Mitt eget val! Men jag brukar inte fly utan det går att andas ut situationen och jag vet att det är mestadels en känsla och inget farligt!

Förmiddagen fortsatte istället mot centralen och en fika (läs frukost) på @BaristaFair.
Mumsig frukost och bra musik! Can’t go wrong there! 🙂

//Mikael Söderberg

This entry was posted in Livet and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *